Seko EsiBrīvs! Draugiem.lv Seko EsiBrīvs! Facebook
IeskatiesKontaktiPajautāMūsu draugi

24.07.2007.

Biedrība „Esi brīvs!” prezentēs pētījumu par Latvijas uzņēmumu gatavību atbalstīt cīņu pret atkarībām

Šī gada pavasarī dibinātā biedrība Esi brīvs!, kuras galvenais darbības mērķis ir veicināt diskusiju par atkarību problēmām un to profilaksi, kā arī rīkot izglītojošus pasākumus šai jomā, ir veikusi pirmo plašo pētījumu par Latvijas uzņēmumu gatavību atbalstīt cīņu pret atkarībām. Īpaša uzmanība pētījumā veltīta tiem uzņēmumiem, kuru darbība tiešā vai netiešā veidā veicina dažādas atkarības (alkohola un tabakas ražošana un tirdzniecība, datorspēļu radīšana un izplatīšana u.c.).
Pētījuma rezultāti, kas, jāatzīst, nav iepriecinoši, tiks prezentēti trešdien, 25. jūlijā plkst. 11.00 Reval Hotel Latvija konferenču zālē Gamma 1. Preses konferencē piedalīsies biedrības Esi brīvs! valdes priekšsēdētāja, psiholoģe Ilona Gaile un psiholoģe Dace Freiberga.

„Mūsuprāt, secinājumi, ko esam guvuši pētījuma gaitā, ir īpaši būtiski pēdējā pusgada lielāko izklaides jomas notikumu gaismā – kā zināms, gan pagājušajā nedēļā Liepājā notikušajā Baltic Beach Party, gan virknē citu vērienīgu pasākumu šogad aizturēti aptuveni 150 jaunieši narkotisko vielu reibumā un vēl lielāks skaits – alkohola reibumā. Domāju, ka tas ir bīstams signāls mūsu sabiedrībai un ir pēdējais brīdis rīkoties,” saka D.Freiberga.
 

Vārda dienas svin: Bārbala, Līksma
2024. gada 25. aprīlis

Mēs esam tik uzmanīgi, pārliecināmies, ka neviens netiek sāpināts. Pilnīgi neviens, izņemot mūs pašus.

Al Anon dalībnieks

 
Kā Tu domā, vai Tu esi atkarīgs?
Kopā balsojumu - 9997
 

Mūs atbalsta: