Seko EsiBrīvs! Draugiem.lv Seko EsiBrīvs! Facebook
IeskatiesKontaktiPajautāMūsu draugi

21.11.2007.

Biedrība Esi brīvs! Izglītības un zinātnes ministrijai dāvinās diskus ar mūziķa Gustavo producēto dziesmu

Biedrība Esi brīvs!, kuras psiholoģes jau trešo mācību gadu Latvijas skolās vada nodarbības, diskutējot par atkarību jautājumiem, kā arī īsteno citas informatīvas aktivitātes šajā jomā, trešdien, 28. novembrī plkst. 13.00 Izglītības un zinātnes ministrei Baibai Rivžai dāvinās 900 diskus ar šovasar tapušo, mūziķu Gustavo, Pikaso un R-viss radīto, dziesmu Esi brīvs!.
Pasākumā, kas norisināsies Izglītības un zinātnes ministrijas Lielajā zālē, piedalīsies Izglītības un zinātnes ministre Baiba Rivža, biedrības Esi brīvs! valdes priekšsēdētāja Ilona Gaile, psiholoģe Dace Caica, biedrības Vecāku apvienība „Vecāki izglītībai, sadarbībai, izaugsmei” valdes priekšsēdētājs Kārlis Boldiševics un mūziķis Gustavo.

Pēc nodošanas Izglītības un zinātnes ministrijai diskus, kuros iekļauts gan dziesmas videoklips, gan īsfilma par dziesmas tapšanu, paredzēts izsūtīt visām Latvijas skolām.

Pasākuma laikā būs iespēja arī noskatīties dziesmas Esi brīvs! videoklipu.

Informācija par biedrību Esi brīvs!

Biedrība Esi brīvs! dibināta šī gada pavasarī, turpinot sociālās kampaņas Esi brīvs! iepriekšējā gadā uzsākto darbu Latvijas skolās. Biedrības dibinātāji ir psiholoģes Ilona Gaile, Dace Caica un narkoloģe-psihoterapeite Ināra Vārpa, kā arī biedrība Latvijas Vecāku apvienība „Vecāki izglītībai, sadarbībai, izaugsmei” un biedrība Latvijas Spēļu biznesa asociācija.

Esi brīvs! līdz šim organizējusi izglītojošus seminārus vecākiem un skolēniem vairāk nekā 80 skolās visā Latvijā. Skolās izplatītajā bukletā, kā arī interneta lapā www.esibrivs.lv apkopota informācija par atkarību veidiem un pazīmēm, publicēti ieteikumi, kā cīnīties pret atkarībām, kā arī kontaktinformācija iestādēm, kur iespējams vērsties pēc palīdzības.

Vārda dienas svin: Mirta, Ziedīte
2024. gada 20. aprīlis

Mana pagātne ir sprungulis, kas iemests manas nākotnes ritenī.

Arvīds Skalbe

 
Kā Tu domā, vai Tu esi atkarīgs?
Kopā balsojumu - 9994
 

Mūs atbalsta: