Seko EsiBrīvs! Draugiem.lv Seko EsiBrīvs! Facebook
IeskatiesKontaktiPajautāMūsu draugi

03.10.2007.

Mūziķu Gustavo, R-viss un Pikaso dziesmas Esi brīvs! videoklips tiks rādīts skolu jaunatnes sacensībās

Šo piektdien, 5. oktobrī reģionālajā sporta centrā Anniņmuiža, kur norisināsies skolu jaunatnes rudens krosa stafetes Latvijas Avīzes kausa izcīņa, sacensību starplaikos tiks demonstrēts repa mūziķu Gustavo, R-viss un Pikaso dziesmas Esi brīvs! videoklips, kas pirmoreiz sabiedrībai tika prezentēts pirms divām nedēļām kinoteātrī K.Suns.

Dziesma tapusi sadarbībā ar biedrību Esi brīvs!, kas dibināta šī gada pavasarī un kuras galvenais mērķis ir popularizēt
aktīvu, veselīgu dzīvesveidu un aicināt jauniešus nepievērsties dažādiem atkarības veicinošiem vilinājumiem.

Biedrības Esi brīvs!  valdes priekšsēdētāja Ilona Gaile saka: „Mūsu uzdevums ir rosināt apzināties, ka būt brīvam ir daudzkārt labāk nekā sasaistīt sevi, padodoties alkohola, cigarešu vai spēļu kārdinājumam. Ja tu esi brīvs no tā visa, tad tava dzīve var būt nesalīdzināmi interesantāka un daudzveidīgāka. Bez šaubām, viena no lietām, kas, mūsuprāt, ir daudz veselīgāka un interesantāka gan no kopā būšanas, gan vērienīgu nākotnes iespēju viedokļa ir sports, tādēļ arī piedalāmies Latvijas Skolu sporta federācijas rīkotajā pasākumā, aicinot tā dalībniekus noskatīties nesen tapušo dziesmas Esi brīvs! videoklipu.”

Rudens krosa kausa izcīņa reģionālajā sporta centrā Anniņmuiža sāksies 5. oktobrī plkst. 12.00 un plānots, ka visas dienas garumā sacensībās piedalīsies 800-1000 skolēnu no visas Latvijas. Šādas sacensības tiek rīkotas jau 13. reizi, un līdz šim kopvērtējumā vislabāk veicies Jēkabpils 3. vidusskolai un Preiļu 1. pamatskolai, kas savās grupās uzvarējušas katra pa septiņām reizēm.

Informācija par biedrību Esi brīvs!

Biedrība Esi brīvs! dibināta šī gada pavasarī, turpinot sociālās kampaņas Esi brīvs! iepriekšējā gadā uzsākto darbu Latvijas skolās. Biedrības dibinātāji ir psiholoģes Ilona Gaile, Dace Freiberga un narkoloģe-psihoterapeite Ināra Vārpa, kā arī biedrība Latvijas Vecāku apvienība Vecāki izglītībai, sadarbībai, izaugsmei un biedrība Latvijas Spēļu biznesa asociācija. Esi brīvs! līdz šim organizējusi izglītojošus seminārus vecākiem un skolēniem vairāk nekā 70 skolās visā Latvijā.
Skolās izplatītajā bukletā, kā arī interneta lapā www.esibrivs.lv apkopota informācija par atkarību veidiem un pazīmēm, publicēti ieteikumi, kā cīnīties pret atkarībām, kā arī kontaktinformācija iestādēm, kur iespējams vērsties pēc palīdzības.

Vārda dienas svin: Ginta, Gunda, Gunta
2024. gada 28. marts

Mēs esam tik uzmanīgi, pārliecināmies, ka neviens netiek sāpināts. Pilnīgi neviens, izņemot mūs pašus.

Al Anon dalībnieks

 
Kā Tu domā, vai Tu esi atkarīgs?
Kopā balsojumu - 9988
 

Mūs atbalsta: